Ensimmäinen kirjoitus

Heippa!

Tästä tämä tosiaan lähtee. Jännää! Ensimmäinen blogikirjoitus.

Mielessäni on ollut jo pitkään että alkaisin taas kirjoittamaan, jakamaan asioita ja toivottavasti myös synnyttämään vuorovaikutusta. Mistä sitten kirjoitan? En aio rajata sitä mitenkään tarkasti, elämästä ylipäätään. Tämä toimii itselleni ajatusten tallennus paikkana, välillä melkoisen arkihärdellin keskellä. 

Olen 29-vuotias, ihan pian 30-vuotta!! IIK! Minulla on kaksi ihanaa poikaa, 11- ja 7-vuotiaat. Asumme uudessa paritalossa kivalla ja rauhallisella alueella. Välillä talo vaatii miehisiä asioita ja olen ongelmissa. Mutta kaikesta on selvitty (Iso kiitos isille:) ja paljon opittu matkan varrella. Koti on ihan paras paikka, mutta silti välillä on päästävä matkustelemaan.

13466453_10208737264842301_1514947232189788476_n-e1491739483188.jpg

Työkseni kehitän asiointikokemusta Telialla. On kiinnostavaa saada tehdä töitä nopeatempoisella alalla ja nähdä kuinka digitalisaatio muuttaa maailmaa. Työvuosia tulee täyteen samassa yrityksessä nyt kesällä jo 10-vuotta! Tämä vuosi pitää sisällään siis pelkkiä pyöreitä lukuja. 

madeiragolf kopio

Mielenkiinnon kohteita on liikunta, matkustelu, terveelliset elämäntavat, sekä kauneudenhoitoon liittyvät asiat. Myös maailman tilanne kiinnostaa ja tulevaisuuden kehitys. Harrastan tanssia, käyn kuntosalilla ja lenkillä ja kesäisin yritän kehittää taitojani golffin parissa. Pidän ruoan laitosta, silloin jos syömässä on joku muukin kuin minä. Herkkupäivinä rakastan Ben&Jerry jäätelöitä, suklaata ja makuunin irtokarkkeja. Ja herkkupäivä tulee välillä joskus hetken mielijohteesta, joten sitä ei aina tiedä koska se koittaa. Kokonaisuus ratkaisee;)

Suhtaudun elämään positiivisesti. Toki minullakin on joskus huonoja päiviä. Mutta se kuuluu elämään. Haluan kuitenkin ennemmin kertoa täällä hyvistä asioista ja jakaa positiivista energiaa ja hyvää mieltä.

-Jenni E.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s