Pääsiäisen valmisteluja

Tänään oli todella ihana keväinen ilma. Varmasti lämpimin päivä tähän asti. Tai korjataan lämpimin viikonlopulle osunut päivä, niin että itsekin pääsin nauttimaan siitä.

Aamu aloitettiin tekemällä virpomisoksia nuorimman pojan kanssa, jonka jälkeen lähtivät naapurin pojan kanssa menestyksekkäälle virpomisreissulle. Aika kasa tuli herkkuja palkaksi pojille ja ylpeänä voin kertoa syöneeni kuormasta ainoastaan yhden lakun!

Jos eilen oli päivä etten saanut mitään järkevää aikaiseksi, niin tänään paikattiin eilisen tilannetta. Auto on pesty, sisältä ja ulkoa. Piha on siivottu talven jäljiltä ja haravoitu. Sekä keväisen inspiraation vallassa järjestelin myös kotia ja kylvin rairuohot.

Ensi viikko onkin lyhyt työviikko. Ja ajattelin ottaa pääsiäisen jälkeen ainakin yhden lomapäivän. Kolme päivää pääsiäisestä menee Vierumäellä pojan jääkiekkoturnauksessa. Mutta siihen sitten kausi päättyykin.

IMG_5241

Suosikki pääsiäiskukka on kuvassa oleva perunanarsissi. Tällä yhdellä mennään nyt tämä pääsiäinen. Ja ehdottomasti mun lempisuklaata läpivuoden on kinder-suklaa ja niitäkin olisi ollut tänään tarjolla, mutta maltetaan pääsiäiseen.

IMG_5221

Kivaa viikon alkua kaikille! Mä starttaan aamulla puhtaalla autolla kohti Helsinkiä!

-Jenni E.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s