DAY OFF

Jatkoin pääsiäisen tuomaa pidennettyä viikonloppua vapaapäivällä. Pääsiäisestä kolme päivää kului Vierumäellä vanhemman pojan jääkiekkoturnauksessa. Kausi päättyi virallisesti siihen. Nyt onkin ihmeellistä kun jääkiekosta on kolmen viikon harjoitustauko, eikä tarvitse ravata jäähallilla, pestä hikipukuja ja miettiä sopivia välipaloja koulun ja harkkojen väliin. Ei vaan, ihan kivaa se on:)

To Do -lista kotona tehtävistä jutuista on kiireisen kevään mittaan kasvanut, joten ainakin osan niistä sain hoidettua tänään pois. Nimittäin talvivaatteet- ja kengät vihdoin varaston puolelle säilytykseen. Tulihan kivasti tilaa eteisen kaappiin ja mahdollisuudet löytää saman parin hanskat kasvoi. Ihan kaikkia talviasusteita ei nimittäin voinut vielä viedä pois.

 

img_5755-2.jpg

IMG_5779-2

Eilen sain myös apukädet laittamaan kuvissa näkyvän string-hyllyn paikoilleen. Se on 1,5 vuotta lojunut kaapissa. Aluksi en osannut päättää mihin sen täällä haluan. Lopulta meni kuitenkin siihen paikalle mihin sen alunperin ajattelin:) Se on hassua että välillä tulee tehtyä isoja päätöksiä nopeasti, mutta sitten sellaiset asiat että mihin seinälle haluan hyllyn on todella vaikeita ja kestää kauan.

IMG_5777-2

IMG_5798

Aamu aloitettiin lenkillä aurinkoisessa säässä (edelleen tosin älyttömän kylmässä sellaisessa!) Nuorempi poika jäi kotiin viettämään vapaapäivää, eikä näin ollen tarvinnut lähteä tarhaan. Tai siis eskariin. Hän on hyvin tarkka tuosta että ei ole tarhassa enää, vaan eskarissa.

Kauppoihin oli tullut myyntiin jo varhaiskaalia. Joten tänään meillä syötiin jauheliha-kaalikeittoa. Sain myös kotiapurin paistamaan jauhelihaa.

IMG_5767-2

IMG_5810

IMG_5780-2

IMG_5772-2

Joten sellainen vapaapäivä tänään! Aurinkoista viikkoa joka kotiin!

-Jenni E.

 

You can also follow by: BLOGLOVIN´

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s