LAST WEEK

Heippahei! Täällä on ollut pientä hiljaisuutta, koska takana on kiireinen työviikko. Tiistaina lähdin työreissuun, mistä kotiuduin torstai-iltana. Perjantai aamuna lähdin töihin Helsingin toimistolle ja jäin työkavereiden kanssa vielä ”after workille”, joten tulin vasta illemmalla kotiin.

img_6303.png

Tiistaina kuvattiin esittelyvideota yhdestä toteutuneesta työprojektistani. Kaikki sympatia kameramiehelle joka kuvasi sitä, sillä joutui ottamaan aika monta ottoa, kun sekoilin sanoissani:) Mikä ihme siinä on että kun kamera tuodaan tuohon nenän eteen, unohtaa mitä pitikin sanoa, tai sanoo jotain aivan muuta mitä piti. Onneksi ei ollut suoralähetys. Kuvasimme monta pätkää, joten jännityksellä odotan videon syntymistä.

Yövyin Flamingossa Vantaalla ja kuvausten jälkeen ehdin vielä vähäksi aikaa Flamingon spahan. Kävin siellä ”aikuisten puolella” missä oli pari erilaista allasta sekä useampi sauna. Siellä oli mukavan hämyinen ja rauhallinen tunnelma. Oli ihana irtiotto arjesta, eikä ulkona vallinnut lumisade ehtinyt haitata.

 

IMG_6314

 

Keskiviikkona olin yksikköpäivillä hotelli Hiltonissa puhumassa asiointikokemuksen kehittämisestä ja roadmapilla olevista hankkeista, mitkä ovat toteutumassa lähitulevaisuudessa.

Ammatillisesti nämä ovat hyviä tilaisuuksia kehittämään puhujan taitoja isolle yleisölle. Sain hyvää palautetta pidetystä esityksestä, mikä edelleen lämmittää mieltä ja kannustaa jatkamaan. Kiitos ihanat!

 

thumbnail_IMG_6334

Kuvat on puhelimella otettuja, eikä niin kovin tarkkoja. Hotelli Hilton tarjosi kyllä taas kerran upeat puitteet kokoukselle.

IMG_6401 (1)

Arki nollattiin tanssimalla, nimittäin tänään vietetään kansainvälistä tanssin päivää. Sen kunniaksi olin tanssitapahtumassa tanssimassa useamman tunnin putkeen. Päivään mahtui jazzia, balettia, bollywoodia, street dancea ja salsaa. Jaloissa tuntuu ja on ihme jollen yöllä herää suonenvetoihin. Mutta fiilis on ihan huippu! Tanssi toimii stressin poistajana ja mielen kohottajana. Olen iloinen että olen löytänyt jo kauan sitten lajin, mikä tekee kunnolle hyvää ja pistää hikoilemaan, mutta erityisesti saa hyvälle tuulelle. Sunnuntai aamu alkaakin hot joogan merkeissä.

IMG_6480

Ihanaa viikonloppua!

-Jenni E.

 

BLOGLOVIN

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s