TERVETULOA TOUKOKUU!

Toukokuu on täällä! Saatiinhan me sitä aurinkoa ja lämpöä tänne viimeinkin. Toukokuu startattiin perinteisesti vapputorilla, siskoni ja hänen perheensä kanssa. Hyväntuulisia ihmisiä oli paljon liikkeellä, minkä takana oli varmasti lämmennyt sää ja auringon paiste.

Lämmin ja aurinkoinen sää houkuttelee myös syömään kevyesti. Feta-meloni salaatti sopi tähän tarkoitukseen hyvin. En malta odottaa kun kohta on taas suomalaisia vihanneksia tarjolla edullisesti. Lisäksi ne tuoreet mansikat ja herneet ♥

IMG_5902

IMG_5903

IMG_5924

IMG_5922

IMG_6033.jpg

IMG_6031IMG_6032

IMG_6009.jpg

IMG_6019

Orvokit on nyt istutettu ja muita kukkasia en vielä uskalla istuttaa. Juuri lupasi säätiedotuksessa loppuviikoksi todella kylmää ilmaa. Sanoi että jos sataa niin sataa lumena, myös Etelä-Suomessa. Itsellä lähestyvän Espanjan matkan kuume nousi samalla pari astetta.

Kivaa toukokuun alkua!

-Jenni E.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s