TERVETULOA TOUKOKUU!

Toukokuu on täällä! Saatiinhan me sitä aurinkoa ja lämpöä tänne viimeinkin. Toukokuu startattiin perinteisesti vapputorilla, siskoni ja hänen perheensä kanssa. Hyväntuulisia ihmisiä oli paljon liikkeellä, minkä takana oli varmasti lämmennyt sää ja auringon paiste.

Lämmin ja aurinkoinen sää houkuttelee myös syömään kevyesti. Feta-meloni salaatti sopi tähän tarkoitukseen hyvin. En malta odottaa kun kohta on taas suomalaisia vihanneksia tarjolla edullisesti. Lisäksi ne tuoreet mansikat ja herneet ♥

IMG_5902

IMG_5903

IMG_5924

IMG_5922

IMG_6033.jpg

IMG_6031IMG_6032

IMG_6009.jpg

IMG_6019

Orvokit on nyt istutettu ja muita kukkasia en vielä uskalla istuttaa. Juuri lupasi säätiedotuksessa loppuviikoksi todella kylmää ilmaa. Sanoi että jos sataa niin sataa lumena, myös Etelä-Suomessa. Itsellä lähestyvän Espanjan matkan kuume nousi samalla pari astetta.

Kivaa toukokuun alkua!

-Jenni E.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s