Päivä ja kroppa käyntiin tehojuomalla

Aurinkoista huomenta! Jaan teille ohessa reseptin tehojuomaani. Eli aika perinteinen vihersmoothie on kyseessä. Olen kärsinyt lievästä kevätväsymyksestä viime aikoina. Kun pahin kiire on helpottanut ja aikaa on enemmän, niin tuntuu että olen ollut väsyneempi kuin yleensä. Joten nyt olen valmistanut kyseistä juomaa useammin, eri variaatioilla riippuen siitä mitä kaapista löytyy. Inkivääri ja selleri parantavat vastustuskykyä, auttavat ruoansulatuksessa ja lievittävät turvonnutta oloa. Sellerin on todettu myös laskevan stressihormonien tasoa 😉  Tämä on helppo ja nopea valmistaa.

Kuvissa näkyy myös uusin hankintani kotiin, Fiskarsin Herb Garden -yrttipuutarha. Pidän tuoreista yrteistä ruoan laitossa, mutta olen saanut pidettyä kaupasta ostetut yritit maksimissaan viikon ajan hengissä. Iittalan tehtaamyymälässä tämä oli kivassa alennuksessa ja päätin kokeilla onnistunko tämän avulla paremmin. Voin kertoa tuloksia myöhemmin.

IMG_6047IMG_6046 (1)

IMG_6052

IMG_6058

IMG_6055

Tarvitset:

Sitruunaa, kurkkua, selleriä, lehitkaalia, inkivääriä, jääpaloja. 

Suosittelen myös lisäämään kiiviä tai omenaa tuomaan makeutta. Avokadosta saat kuohkeutta ja pehmeyttä juomaan. Mintunlehdet toimivat hyvin myös. 

IMG_6070

IMG_6068.jpg

IMG_6074

IMG_6086

IMG_6089

IMG_6095

Nyt lähden Helsinkiä kohti! Mielenkiintoinen tapaaminen siellä tänään töiden puolesta, joten nyt on ainakin päivä startattu hyvin käyntiin.

Ihanaa keskiviikkoa!

-Jenni E.

 

BLOGLOVIN

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s