Lomakuulumisia

Heippahei! Parin viikon kirjoitustauko loman ja sitä seuranneen tapahtumarikkaan viikon johdosta. Nyt ollaan taas palattu arkeen ja rutiineihin vuotta vanhempana:) Kirjoitettavaa on vaikka ja kuinka. Aloitetaan meidän Espanjan lomasta.

Lähdin reissuun ystäväni kanssa. Saimme lainata sukulaiseni asuntoa Fuengirolasta. Aivan ihana asunto, mikä oli ihanasti sisustettu ja hyvältä paikalta, kävelymatkan päässä rannalta. Aamut oli ihana käynnistää parvekkeelta mihin paistoi aurinko. Sinne vain kahvikupposen kanssa avaamaan silmät ja käynnistämään päivä. Voitte kuvitella miltä tuntui lähteä yölennolla Suomen räntäsateesta ja herätä aamulla aurinkoisesta Espanjasta, oli aika riemua:)

Olimme monena päivänä rannalla ja otimme matkalta aamupalaa mukaan, tai kävimme syömässä jo viikon aikana tulleeseen kantapaikkaan. Sieltä sai ihania tapaksia, hyvää kahvia ja tuorepuristettua appelisiinimehua.

IMG_7950 (1)

IMG_7948

IMG_8688

IMG_7754

IMG_7919

IMG_7324

Olen kyllä niin kesäihminen. Pidän kaikista vuodenajoista, jokaisessa on jotain hyvää. Mutta huomaan olevani enemmän elossa kesäisin. Toisaalta se ehkä on ihan luontaista lisääntyneen valon ja paisteen myötä.

Kävimme lomallamme kaksi kertaa Malagassa, mikä on kiva kaupunki, sekä Marbellassa missä meininki on aika fiiniä:) Alla oleva kuva on alkavalta Marbellaan siirtymiseltä. Emme sentään liftanneet, vaan katsoin väärin bussipysäkin ja menimme hieman erheeseen aluksi.

IMG_7773

Photo 10.5.2017 19.46.40

IMG_7904

IMG_7861

IMG_7610 (1).JPG

Ranskalaiset parvekkeet ovat kauniita. Kuvasin aika paljon talojen edustoja, pihoja ja parvekkeita, mitkä rönsyilivät kukista ja olivat oikeita keitaita. Sain paljon inspiraatiota omaan takapihaani (enää tarvitsisi vaan toteuttaa, any help?:) Voin koostaa pihakuvista oman postauksen.

Tiivistettynä meidän loma sisälsi hyvää ruokaa, rannalla oleilua ja rentoutumista, shoppailua, liikuntaa ja paljon naurua. Eli loman ainekset olivat kohdallaan ja se toimi hyvänä irtiottona arjesta. Tuotiin myös samalla lämpöiset ilmat ja aurinko Suomeen, joten olkaa hyvät;)

IMG_7973

-Jenni E.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s