KESÄKUU

Heippa!

Tänään saatiin nauttia taas aurinkoisesta ja lämpöisestä kesäpäivästä. Viime viikko oli todella ailahtelevainen säiden suhteen ja perjantaina lämpöasteet kävi todella alhaalla. Siitä syystä tänään harrastin kukkien pelastustoimintaa. Ajattelin jo ison lumihiutaleamppelin paleltuneen, mutta onneksi se vielä virkosi.

Mummini joskus opetti että pieni määrä kahvia veden seassa auttaa elvyttämään kukkia. Toin kaikki kukat myös sisätiloista aurinkoon, nypin kuivat lehdet pois ja kastelin reippaasti. Kannatti sillä nyt illasta kaikki näytti olevan taas hyvässä hapessa.

IMG_6285

IMG_6280

IMG_6297

IMG_6294

IMG_6292

IMG_6288

Toivotaan että tällaisia lämpöisiä kesäpäiviä tulee vielä useita. Ja tuleehan niitä. Terassi on nyt sisustettu ja viime viikonloppuna sain loput aitataimet istutettua. Joten ennen kuin keksin uusia urakoita, voi hetken aikaa selvitä pelkällä nurmikon leikkuulla;)

Ihanaa uutta viikkoa!! ♥

-Jenni E.

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s