NATURALLY

Hei vaan! Täällä ollaan otettu ihan rennosti tänään. Ulkona sataa vettä toista päivää putkeen, mutta onneksi välillä on pieniä taukoja sateesta. Ei niinkään itseni vaan kahden pojan takia, jotka hyppii seinille ja on toistensa kimpussa 🙂

Mulla oli ripsienpidennykset reilun vuoden verran ja ne saivat kyytiä viime viikolla, kun sain lievän anafylaktisen shokin. Silmistä lähtien, huulet, kieli ja kädet turposivat ja sain pahan nokkosrokon. Se on melkoinen reaktio ja kun se tulee päälle yhtäkkiä yllättäen ja nopeasti niin säikäyttää samalla myös. Jälkikäteen on selvinnyt että se oli monen tekijän summa, eikä niinkään ripsien, koska se uusiutui parina seuraavana päivänä. Ja sen jälkeen olen vielä kärsinyt urtikariasta. Nämä oli itselle ihan uusia tuttavuuksia, enpä juuri tiennyt näiden olemassaolosta aiemmin. Nyt täällä popsitaan reilu annos päivässä histamiinia, sekä kuusi päivää syöty kortisonia, minkä aion lopettaa tänään, koska sain eilen toisen lääkkeen korvaamaan sitä. Heh, eli kunnon lääkehöyryt päällä.

IMG_9660

Onneksi nyt uskallan sanoa että valoa on tunnelin päässä ja olo paljon parempi kuin moneen päivään. Olen nyt sairaslomalla, niin saanut nukkua päikkäreitä kun viime yöt menneet huonosti, sekä lääkitys väsyttää. Mutta näytän taas ihmiseltä 😀

Ruokavalion muutin täysin lauantaina. Sen jälkeen olen ollut histamiinittomalla ruokavaliolla. Eli ruoat missä on histamiinia, niin jätetään syömättä. Suomeksi punainen liha, viljat, maitotuotteet, useat hedelmät, mausteet, sokeri, jne… Sitten kun tilanne on rauhoittunut niin voi alkaa kokeilemaan ja palauttamaan ruoka-aine kerrallaan takaisin. Teen nyt kaikkeni että turha kuormitus ja stressi häviää sekä keho saa palautua ja parantua.

Mun ruokaympyrä on näyttänyt tältä viime päivät 🙂

IMG_9542.JPG

Aamuisin syön tuorepuuron chia-sieministä, kauramaidosta ja mustaherukoista. Sitten ruoaksi on ollut mm. kanaa (ainut mauste himalajansuola), kesäkurpitsaa ja punasipulia. Sekä gluteenitonta täysjyväriisiä.

 


 

Sunnuntaina olimme Linnanmäellä. Olimme sopineet reissun jo aikoja sitten ja pojat odottivat sitä kovasti. Oikealla lääkkeiden ajoituksella itsekin pääsin mukaan ja vitsi kuinka kivaa oli!! Ehkä kyseisen episodin takia olin rohkeampi kuin ikinä ja uskalsin mennä Kingiin 😀

Lapset ylittivät myös itsensä ja kävin molempien kanssa vuoristoradassa! Teki hyvää tuulettaa päätä ja kroppaa oikein kunnolla.

Summasummarum… Aika nopeasti tulee kyllä yllättäviä juttuja vastaan. Taas muistutuksena siitä kuinka tärkeä asia terveys on ja turhanpäiväisistä asioista ei kannata valittaa. Mielestäni tämä on itsellä ollut hyvin hanskassa, mutta taas pysäytti miettimään asioita.

Alkuun ripsien poiston jälkeen oli vähän totuttelua uuteen lookkiin, mutta jo viikossa omat ripset ovat vahvistuneet ja kasvaneet hyvin, eikä ripsien poistaminen harmita oikeasti yhtään. Päinvastoin! Nyt ollaan taas ihan 100% naturally ;D

img_9662.jpg

Joten ihanaa viikkoa kaikille! Pidetään itsestämme huolta, eikä murehdita pienistä!

-Jenni E.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s