LOMA ONNEA

Heippa ♥

Täällä ollaan melkeinpä parannuttu. Allergialääkkeillä pysyy ihottumat poissa ja olo hyvänä. Kesälomakin lähenee. Enää huominen töitä! Miten se loma joka vuosi sitten kuitenkin koittaa niin nopeasti?

Tein yhden yön työreissun Turkuun ja kotiuduin sieltä iltasella. Turun Seurahuoneen hotellihuone oli niin soma!:) En ole aiemmin yöpynyt siinä hotellissa. Lahteen päästyäni painelin kauppaan hoitamaan juhannuksen ruokaostokset. Luulen että huomenna riittää ihmisiä kaupoissa. Nyt sai vielä liikkua hyvinkin vapaasti, tai sitten se vain johtui myöhäisestä ajasta käydä siellä.

Lomasuunnitelmia ei juurikaan ole. Eletään siis hetkessä ja tehdään mitä mieli tekee! Jo se on luksusta lomalla kun on aikaa ja energiaa liikkua paljon. Kuntosali + maauimala oli viimekesänä hyvä kombo ja uskoisin myös tänä kesänä toimivan. Myös golfin pelaaminen ja lenkkeily kesäaamuina tai iltoina on tosi kivaa!

Mökillä tulee varmasti oltua paljon ja sitä ajatellen pitääkin käydä kirjastossa lainaamassa kirjoja. Myös yksi takuuvarma huvitteluviikonloppu koittaa heinäkuussa, kun mennään ruisrokkiin!:)

Tässä kuvia kesäiseltä viikonlopulta. Toivotaan että saadaan vielä monta hyvää kesäpäivää.

IMG_6279

IMG_6009

IMG_6278

Sitruunamelissa, mintunlehdet ja sitruuna tuovat veteen kivasti makua.

IMG_6275

IMG_6274

IMG_6280

Olen löytänyt neljä neliapilaa viikon sisällä! Kolme viimeisintä löytyi ihan sattumalta sunnuntaina. Olen niin onnellinen jo siitä kun kroppa on taas balanssissa, mutta tietysti aina lisäonni on tervetullutta! Oon ehkä vähän hömppä, koska uskon tämmöisiin juttuihin!:D

IMG_9674

 Kesäterveisin,

-Jenni E.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s