Ensimmäinen lomaviikko

Ensimmäinen lomaviikko hujahti nopeasti, mutta viikolle olikin paljon ohjelmaa sovittuna. Muutenkin isoja juttuja kun nuorimmainen oli alkuviikosta viimeistä kertaa tarhassa ja toinen mun pienistä pojista täytti 11 vuotta ♥

img_0606.jpg

IMG_0567

IMG_0618

IMG_6407

IMG_0679

IMG_0699.jpg

Synttäriaamuna paistoin pojille (ja itselleni tietysti:D) lettuja. En ehkä tiedä parempaa kuin lämpöiset letut nutellan kanssa! Käytiin myös pelaamassa puolikas kierros synttäripäivän kunniaksi golfia ja illasta tuli vieraita.

Tiistaina olimme siskoni ja serkkutyttöjen kanssa shoppailureissulla Helsingissä. Siellä reissun yksi kohokohta oli Unioninkadulla sijaitseva Magnum kahvila. Siellä tehdään tuoreeltaan jäätelön suklaakuorrutus haluamalla suklaalla, lisäksi saa valita siihen päällisiä ja extra-suklaakastikkeen. Voin luvata että makeannälkä lähtee 😀 Joten vinkkinä lomalaisille, jotka olette Helsingin suunnalla.

Viime viikolla sain myös tiedon että pääsen opiskelemaan liiketalouden korkeakouluopinnot loppuun, haluamalleni linjalle, erikoistuen liiketoiminnan kehittämiseen. Myös kansainvälisen kauppa ja kieliopinnot tulevat olemaan keskiössä tulevana vuotena. Perusopinnot on hyvin suoritettu ja vaihdan tässä kohtaa korkeakoulua, missä olen opintoni aloittanut. Toteutus on monimuoto, joten pääasiassa hoidan opinnot töiden ohella. Syksystä tulee varmasti aika työläs, mutta uskon saavani opinnoista myös uutta inspiraatiota omaan työhöni.

Muutenkin arki sisälsi erityisen kivoja kohtaamisia, sekä tekemistä tenniksen, maauimalan ja golfin parissa. Lauantaina meillä oli järjestetty Helsingin Pride kulkueeseen Telia-rekka, jonka kyytiin pääsin. Samassa rekassa oli työntekijöitä Telialta, asiakkaitamme ja mm. laulaja Alma, jonka kanssa napattiin kuva. Oli melkoista karnevaalihumua ja uudenlainen kokemus. Nyt uusi lomaviikko startataan hyvinkin rauhallisesti.

 Aurinkoista Heinäkuuta!

-Jenni E.

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s