KOTI KAUPAN

Laitoin kotini myyntiin marraskuun loppupuolella ja ensi vuoden alussa se saa uudet asukkaat. Kotimme on ollut meille tärkeä tukikohta ja sijaintikin on ollut ihana, peltojen läheisyydessä mutta silti sopivan matkan päässä keskustasta ja palveluista.

Valmista täydellistä kotia ei olekaan tai ainakaan sellaista ei voi ostaa. Täydellinen koti mielestäni luodaan itse. Kodissa syntyvät muistot ja hetket tekevät kodista erityisen ja juuri itselle täydellisen. Kyselin pojilta mitkä ovat heidän kivoimmat muistot tästä kodista. Kuulemma yhteiset viikonlopun leffaillat, sekä iltapalat terassilla:)

Seuraan monia sisustajia esim. instagramissa ja täällä blogimaailmassa. Siellä on monenlaisia kauniita koteja ja osa keskenään ihan erilaisia. Löydän usein kivoja ideoita joita voisi toteuttaa omassakin kodissa. Kuitenkin monikin asia kotiini on päätynyt sattumalta. En ole siis mennyt kauppaan siinä ajatuksessa että tarvitsen jotain. Vaan nähdessäni jonkun esineen, on tullut sellainen olo että se sopii ja kuuluu tänne. Esimerkiksi keittiön lamppu oli yksi tällainen ostos 🙂

IMG_5603

IMG_5595

IMG_5608

Kotiimme liittyy paljon hyviä muistoja viimeiseltä parilta vuodelta. Nyt on aika kääntää uusi sivu ja muuttaa yhteiseen kotiin mieheni luokse. Olemme koko syksyn liikkuneet kahden kodin väliä, välillä me aikuiset keskenään, välillä neljän lapsen kanssa. Joten elämä helpottuu kun on vain yksi talo mitä huoltaa ja siivota:) Sekä tietysti ihana päästä luomaan yhteisiä muistoja yhteisessä kodissa.

Miehelläni on hyvä maku ja monessa suhteessa pidämme samanlaisista asioista ja tyylistä. Olen itse hieman runsaampi sisustamisen suhteen ja hän on enemmän minimalisti. Mutta löydämme kultaisen keskitien. Yksi huone ollaan jo sopuisasti remontoitu yhdessä (eli mies remppaa ja minä neuvon :D) ja nyt mieheni rakentaa pihavarastosta pihahuonetta. Pihavarasto on erillisessä rakennuksessa ja alunperin siihen on tehty valmius asuinhuoneelle tai jopa pihasaunalle. Nyt kun perhekoko tuplaantuu niin on hyvä ottaa kaikki tila hyötykäyttöön;) Ajatuksena on ollut että siitä tulee meidän leffankatseluhuone, sekä se toimii samalla vierashuoneena. Pihahuonerempasta varmasti myöhemmin lisää.

Tällaisia kuulumisia joulun odotuksen keskeltä 🙂

IMG_7182
Kuva yhteisestä kodistamme ❤

Ihanaa Joulunaikaa joka kotiin!

-Jenni E.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s