KEVÄTTÄ RINNASSA

Maaliskuu on alkanut aurinkoisissa merkeissä. Tuntuu jo ihan keväältä vaikka onkin ollut todella kylmää. Lisääntynyt päivänvalo tekee ihmeitä. Jokainen päivä on edellistä pidempi valon suhteen. Energiaa on paljon enemmän ja tuntuu että hyvää tuulta ei pilaa mikään.

Viikonlopun aikana on tullut punattua poskia upeassa talvisäässä. Eilen aamupäivällä menimme brunssille Seurahuoneelle ja sieltä Salpausselän kisoihin. Aurinko helli kisavieraita ja oli kaikinpuolin kiva tunnelma. Tänään teimme pitkän kävelylenkin ja olisimme vielä menneet luistelemaan, mutta emme muutaman kaupan kierrettyä löytäneet minulle luistimia. Muuton yhteydessä heitin vanhat luistimet pois, kun sieltä nousi naulat pohjasta. Mutta talvea on luvattu riittäväksi vielä tuleville viikoille, joten emmeköhän vielä ehdi jäille.

olohuone1IMG_6584IMG_6583.jpg

Joka vuotinen kevään merkki on myös se kun sisususkärpänen puree. Nyt vielä menty ihan maltilla;) Muutamia astiahankintoja tehty viime päivinä ja joku uusi sisustustyynykin tarttunut mukaan.

Rakastan kukkia ja aina viikonlopun lähestyessä kauppareissulta tarttuu joku leikkokukkakimppu matkaan. Tulppaanit kuuluu ehdottomasti tähän vuoden aikaan ja kohta saakin istutella jo narsissit ruukkuihin kun pääsiäinen lähestyy. Koti kylpee valosta ja ulkona aurinko lämmittää. Tää on kyllä aika huippu vuodenaika, joten nautitaan nyt viimeisistä kunnon talvipäivistä!

Aurinkoista ja energistä uutta viikkoa!

-Jenni E.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s