LADOSTA KODIKSI

Heippahei!

Nyt saa taas alkaa kaivamaan sisustuskirjoja ja lehtiä esiin, sillä ollaan tekemässä kaupat lähipäivinä ihanasta tontista. Uskallan kuitenkin jo täällä fiilistellä asiasta:)  Tontti on lohkottu ja se sijaitsee vanhalla omakotitaloalueella Lahdessa. Siellä on aivan ihania vanhoja omenapuita ja erilaisia istutuksia ja pensaita. Itseasiassa tuleva naapurimme kertoi että pihapiiri on saanut aikanaan tunnustusta Lahden kaupungilta hienosta puutarhasta. Sieltä on lyhyet etäisyydet keskustaan, töihin ja mikä tärkeintä jäähallille! Meillä on melkoiset jäähallikuskaamiset lasten harrastusten johdosta, joten se tulee helpottamaan arkeamme todella paljon.

8ea91999286eff2fae0227e3a44670aa9bd05a37830cd13364d8a8a60ea67e11

Kuvassa näkyvä Kannustalo Lato -esite antaa viitteitä siitä millaista taloa olemme ajatelleet tontille. Olemme suunnittelun suhteen vasta alkumetreillä. Tänään kävimme katsomassa Kannustalon esittelyssä yhtä juuri valmistunutta Lato-mallin taloa ja se vahvisti sitä että olemme oikeilla jäljillä.

Näinpä ollen tästä kun pääsemme vauhtiin niin täällä varmasti seuraillaan meidän talon suunnittelua ja rakentamisvaiheita.

Ihanaa viikonloppua!

-Jenni E.

 

Advertisements

2 thoughts on “LADOSTA KODIKSI

  1. Oli niin kiva seurata edellisen blogisi talonrakennus ja sisustusjuttuja. Antoisia suunnitteluhetkiä ja mielenkiinnolla odotan ruudun tällä puolen minkälaisiin ratkaisuihin päädytte!

    Like

    1. Kiitos Sini, kiva kuulla! 🙂 Jännän äärellä tosiaan ollaan ja uusi projekti edessäpäin. Tulen varmasti jakamaan täälläkin suunnitelmia kunhan tässä päästään vauhtiin!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s