ONNEA ARPAJAISISSA

s2

kynttilät11.jpg

kynttilät.jpg

Tunnelmallista lauantai-iltaa!

Täällä vietellään rauhallista viikonloppua. Petri on tehnyt koulutehtäviä melkein koko päivän. Hän on rakennusinsinööri koulutukseltaan ja suorittaa nyt erikoistutkintoa alaan liittyen. Ja pian tulee tehtävien palautuspäivät vastaan. Minä taas olen viimeisen tunnin selannut Helena Karihtalan kirjoittamaa Sisustajan Käsikirjaa. Voitin kirjan Kannustalon arpajaisista. Siinä on aika hyviä vinkkejä liittyen eri tilojen suunnitteluun ja tässä tehnytkin samalla muistilistaa liittyen rakennusprojektiimme.

En tällä hetkellä luota ollenkaan muistiini vaan kaikki tärkeät ja muistettavat asiat on syytä kirjoittaa ylös. Kai se on nämä ruuhkavuodet. Viime viikko oli todella hektinen työrintamalla ja kaikki muut perheenjäsenet minua lukuunottamatta saivat kokea ensimmäisen syysflunssan. Meillä olisi ollut tänään ystävän synttärit mökillä, mutta oli pakko jättää ne väliin. Mies on edelleen vähän puolikuntoinen ja kouluhommien lisäksi molempien on tehtävä töitä. Harvemmin viikonloppuna täytyy tarttua työtietokoneeseen, mutta nyt itsellänikin yksi projekti on syönyt työaikaa sen verran muilta töiltä että ne on hoidettava huomenna ajantasalle.

Tuleva viikko tulee myös olemaan tarkasti aikataulutettu. Mutta hei, ensi viikolla päästään meidän talomme suunnitteluprojektissa myös yksi askel eteenpäin! Tapaamme mm. Kannustalon talomyyjän ja teemme tonttikaupat! Joten jännä viikko kaikinpuolin tulossa! Nyt ajattelimme tilata pizzat ja katsoa tv;stä kun Lahdessa tapahtuu. Nimittäin Cheekend!:)

IHANAA VENETSIALAISVIIKONLOPPUA!! ♥

-Jenni E.

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s