RAKKAUTTA ENSISILMÄYKSELLÄ

RahkakatuRahkakatu 3rahkakatu1.jpgtammenlehto

Heippahei ja mukavaa perjantaita!

Nyt meillä on virallisestikin pala omaa- ja yhteistä maata. Heti ensi näkemällä ihastuimme tähän tonttiin. Vähän kuin toisiimme, joten näin sen piti käydä tämänkin asian suhteen. Minä hullaannuin erityisesti pihamaan kukkaloistoon ja kauniisiin puihin. Mies enemmän insinööri-tyylilleen uskollisena pyrki pitämään jäitä hatussa ja miettimään asiaa järkevyyden kannalta. Mutta onneksi se täytti myös ne kriteerit:)

Tunne siitä että päätimme oikein vain vahvistui tänään kaupanteossa. Ostimme tämän kiinteistön sen alkuperäisen omistajan lapsilta. Se on ollut heidän perheellään vuodesta -48. Tontti on lohkottu ja naapurissa sijaitsee heidän vanha kotitalo. Ja tämä meidän tontti on ollut heidän äitinsä hyvin hoitama puutarha. Aion ottaa talteen perennoita ja pensaita ja istuttaa ne takaisin tontille kun meidän rakennustyömaa on ohi. Näin voimme säilyttää palan historiaa.

Tapasimme myös tällä viikolla Kannustalon taloedustajan, jonka kanssa talon suunnittelu lähti käyntiin. Kuumeisesti odotellaan ensimmäisiä piirrustuksia pohjakuvista. Nimipohdinnat kiinteistölle on myös käynnissä. Haluamme nimetä sen jollakin sen arvoa kuvaavalla tavalla.

Syksyistä viikonloppua!

-Jenni E.

Advertisements

2 thoughts on “RAKKAUTTA ENSISILMÄYKSELLÄ

  1. Kuin lukisin omasta elämästä 😂 Olemme juuri ostaneet lohkotun puutarhatontin alkuperäisen omistajan perikunnalta ja rakennusprojekti alkamassa. Seurailen varmasti jatkossakin teidän projektin etenemistä! T. Jenni, 12 ja 8v muksujen äiti 😊😊

    Like

    1. Oi, onpa jännä kuulla! 😀 Hauska sattuma kyllä! Seuraile ihmeessä ja kerro välillä myös teidän projektin etenemisestä! 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s