HARMAA VALONA

Kotimme nimi on Valona. Nimi on annettu jo talon suunnitteluvaiheessa ja se kertoo siitä että piha kylpee auringossa, aamusta – iltaan. Isot ikkunat pitävät huolen siitä että myös sisällä riittää valoa. Petrin sisko on keksinyt nimen ja on antanut meille myös hyviä nimiehdotuksia uutta kotiamme varten. Me emme vielä vain ole osanneet päättää. Nimen antaminen kodille tuntuu olevan yhtä vaikeaa kun lapsille aikanaan.

Tulemme laittamaan Valonan myyntiin talvella ja piha on silloin mitä todennäköisimmin lumen peitossa. Kuvien avulla on helpompi kertoa, mitä lumen alta löytyy.

PIHApiharakennukset.jpegPidämme molemmat tummansävyisistä taloista. Ja olismme uudesta kodista halunneet samanvärisen. Mutta kaavamääräykset eivät sitä salli. Tässä on pyöritelty välillä villejäkin ideoita siitä millaisen värityksen tuleva talomme saa, mutta luulen että päädymme kuitenkin varmaan valkoiseen.

talo1talovalotulkovalaistusOlen odottanut että kesäkukat kupsahtaisivat niin pääsisin laittamaan talvi-istutukset. Mutta niin ne vaan vielä kukkii. Tosin nyt on luvattu jo sen verran kylmiä öitä että ensi viikolla viimeistään täytyy suunnitella istutukset talvea varten.

Mukavaa viikon jatkoa! 

-Jenni E.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s