KURKISTUS UUTEEN KOTIIN

Kotona alkaa tavarat löytämään paikkansa. Myös lattian vaihtourakka on saatu melkein valmiiksi. Ostin asunnon suoraan rakennuttajalta, mutta tällä oli asunut joku vuokralla hetken ennen minua – ja hänen iso karvainen kaveri oli jättänyt parkettiin pysyvät jäljet. Sovimme siis kaupanteossa että parketti vaihdetaan ja sain vaikuttaa sävyyn, joten valitsin valkolakatun tammiparketin. Ja se on kiva! Ihan ilman säätöä kaikki ei ole sujunut rakennuttajan kanssa, mutta lupaavalta näyttää että viimeisetkin listojen vaihdot tehdään lähiviikkona.

Saan viherkasveista niin paljon iloa ja hyvää energiaa. Siinä ne saavat paistatella päivää puisella pentikin jakkaralla.

Kotimme on ihanan valoisa, kun ikkunoita on kolmeen eri ilmansuuntaan. Ja vaalean sävyinen lattia vielä lisää valoisuuden tuntua. Nyt kun olen saanut luvan kanssa hankkia uusia huonekaluja ja muita sisustustavaroita, olen panostanut kestäviin ja aitoihin materiaaleihin. Villaan, nahkaan, metalliin, puuhun, pellavaan ja silkkiin. Myös sävyt on valittu harkiten, niin että ne kestää aikaa. Täällä on hyvä olla ja helppo hengittää.

Energistä viikkoa!

-Jenni E.

Tämä villamatto oli superlöytö Iskusta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s