UUSI VUOSI 2021

Tervetuloa Uusi Vuosi! Vuoden vaihtuminen on aina jotenkin todella inspiroivaa aikaa. Vaikka sydäntalvi on vielä edessä, mieli on jo ihan keväässä. Miehen kanssa ollaan oltu kaksi viikkoa lomalla ja se on tullut kyllä tarpeeseen. Ollaan otettu rennosti, ulkoiltu ja liikuttu paljon sekä syöty hyvin. Nyt on akut ladattu ja ensi viikolla ollaan taas iskussa arjen koittaessa! Tässä tunnelmia meidän loman vietosta.

Kun jouluherkut ei vielä riittäneet 😀

Meidän traditio siskon kanssa on ollut tehdä unelmakartat uudelle vuodelle. Tänäkin vuonna aloitettiin askartelu aattona ja mulla on oma kartta vielä hieman vaiheessa. Edellisenä vuonna yllättävän moni asia toteutui. Haaveilin mm. uudesta omakotitalosta, koirasta, FLOS-lampusta ja kaikki nämä haaveet toteutuivat. Tärkeimpiä tietysti niin viime, kuin tänäkin vuonna on perhe-elämä, parisuhteeseen panostaminen ja terveys. Uuden vuoden lupauksia en ole tehnyt, mutta nämä prioriteetit mielessä! Lisäksi itselläni on hieman hakusessa ammatillinen tulevaisuus ja mihin panostaisin opiskelujen muodossa. Pidän työstäni kovasti, mutta haluan jatkuvasti oppia uutta ja kehittää osaamistani. Viime aikoina olen miettinyt enemmän palvelumuotoilun opintoja tai markkinointiin suuntaavia korkeakouluopintoja. Hmm, pohdinta jatkuu!

Onnellista Uutta Vuotta 2021!

Jenni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s