PALUU ARKEEN

Tammikuu ja tulppaanit!

Täällä on palattu arkeen töiden merkeissä. Lapset vielä lomailevat torstaihin ja itsekin saan nauttia huomenna arkivapaasta. Mies sen sijaan on töissä huomennakin. Lupasin lapsille tehdä lihapullia ja perunamuussia. Kiva palata taas täysillä arkiruokien pariin, kun niihin ainakin meillä tuli vähän taukoa joululoman aikana.

Joulun jälkeen tulee myös kotona aina sellainen fiilis, että kaikki ylimääräinen on kiva karsia pois. Joulukuusi ja suurimmat koristeet lähtivät jo ennen vuodenvaihdetta ja nyt siivous on jatkunut. KonMari -kirja odottaa yöpöydällä. Oon siis aiemminkin lukenut sitä, mutta en ole koskaan päässyt loppuun asti, ennen kuin on iskenyt kunnon siivousvimma. Nyt ajattelin hakea siitä vähän lisäintoa turhien tavaroiden ja vaatteiden karsimiseen ja varailla kirppispöydän helmikuulle.

Tulppaanit kuuluvat mun mielestä tammikuuhun!

Tämä kello oli kiva löytö Juurilla design kaupasta. On kiva tukea yritystä, joka tuottaa Suomessa käsityönä tehtyjä puutuotteita. Muutenkin koronan aikana olen miettinyt enemmän mitä ostan ja mistä. Suosin mielummin kotimaisia pienyrittäjiä hankinnoissani.

Nautitaan huomisesta vapaasta (kenellä se on:) ja sen tuomasta pehmeästä laskusta arkeen.

-Jenni E.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s