SISUSTUSHAASTE: KEITTIÖN SAAREKKEEN HYLLYT

Kodin sisustaminen on mun mielestä projekti, mikä ei ikinä tule päätökseen. Ja kiva niin! Omakotitalomme valmistui viime vuoden heinäkuussa. Eli täällä ollaan asuttu nyt puoli vuotta. Muuttomme jälkeen olemme hankkineet joitakin puuttuneita huonekaluja ja vielä osa on haussa. Halusimme asua uudessa kodissamme jonkin aikaa, jotta näemme mitä oikeasti tarvitsemme.

Tätä tuolihankintaa mietin myös pitkään. Tuoli on HAY:n ”About A Stool AAS32”, mattalakattu tammi. Ostin sen Finnish Design Shopista. Ja ollaan oltu tyytyväisiä. Tuoli on jämäkkää tekoa ja sopii värityksen puolesta meille hyvin.

Nyt mietinnässä on hyllykkö seinään, saarekkeen yläpuolelle. Alla on muutama vaihtoehto, joita olen pohdiskellut:

String-hylly. Kuva Stockmann.com
Ferm Livnig. Kuva Stockmann.com
Artek. Mietinnässä myös koivun sävyinen hylly. Kuva Stockmann.com

Meillä on eteissäilytys sekä makuuhuoneen työpöytähyllykkö String-sarjaa. Siksi mietin olisiko sitä jo liikaa, jos myös keittiön hyllykin olisi sitä sarjaa. Puinen hyllykkö kuitenkin ensisijaisesti kiinnostaa ja sellainen mihin saisi kauniita astioita esille.

Antakaahan ehdotuksia ja suosituksia, jos tulee mieleen!

Mukavaa viikonloppua!

-Jenni E.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s