MEILLE TULEE VAUVA

Viime viikolla julkaisin instagramissa yhden tämän vuoden kohokohdista. Meidän perheeseen odotetaan uutta tulokasta syntyväksi heinäkuussa!

Tällä hetkellä on raskausviikko 16 menossa ja luulen, että tämä kevät tulee hujahtamaan nopeasti. Puoliväli häämöttää jo lähellä! Itsellä edellisestä raskaudesta on kulunut jo 11 vuotta. Tuntuu, että monen asian äärellä on oltu, kuin ensimmäistä kertaa. Esimerkiksi ruokasuositukset on tiukentuneet siitä mitä viimeksi ja esimerkiksi verestä tehtävät sikiöseulonnat ovat tulleet, mitä itse pidän tietenkin hyvänä asiana! Onneksi meillä näytti kaikki olevan kunnossa, vaikka mikään ei tietysti ole koskaan täysin varmaa. 4D-ultra on myös uusi hieno juttu! Sinne päästään noin 10 viikon päästä.

Elämme uusioperhearkea ja meillä on joka toinen viikko neljä lasta ja joka toinen viikko olemme kahdestaan miehen ja tietenkin koiramme Even kanssa. Nämä viikot eroavat aika paljon toisistaan, niin kuin voitte kuvitella! Kaikki lapset ovat ottaneet uutisen uudesta perheenjäsenestä hyvin. Tämä on meidän ensimmäinen yhteinen lapsi mieheni kanssa ja toiveissa ei ole jatkaa sukua tämän enempää. Oma esikoiseni on jo 15-vuotta, kun vauva syntyy, joten rippijuhlia vietetään hieman ennen laskettua-aikaa.

Raskausaika on sujunut hyvin tähän asti ja voin kirjoitella siitä lisää vielä erikseen. Toki alussa oli 24/7 ”krapulainen olo”, ällötyksineen sekä hurja väsymys. Viikon 12 aikoihin olot helpottivat ja sen jälkeen olo on ollut todella energinen. Toivotaan että meno jatkuu tällaisena!

Raskausaika on sujunut hyvin tähän mennessä, voin kirjoitella siitä lisää vielä erikseen. Toki alussa oli 24/7 ”krapulainen” olo, ällötyksineen sekä hurja väsymys! 12 viikon jälkeen oireet hävisivät ja olen ollut todella energinen. Toivotaan että meno jatkuu tällaisena!

-Jenni E.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s